sâmbătă, 13 martie 2010

PAMFLET
-REPROSURI CA-NTRE PRIETENI- Articol din "Cosul cu Pamfletarie"

- Ce-ti mai face spatele? Mai te doare? Dar pana la urma ce-ai patit.. ca nu am inteles prea bine.

- Fii atent.. iti zic, dar sa nu spui ca m-am nenorocit, ai inteles?
Am fost la NUTI intr-o noapte, saptamana trecuta si eream rupt de beat;Am cazut dupa gard direct pe spate, am crezut ca mor de durere.
M-au luat "espepisti" sau "stergatorii" cum li se mai spune si m-au dus direct la Elias.. acolo erau medici nostri, dar si niste baieti mai tineri si niste asistente cam dubioase - ziceau "stergatori".
Au spus baieti nostri ca e periculos sa-mi faca o interventie chirurgicala in Romania ca se afla, asa ca au hotarat sa ma duca afara, si au aranjat sa plec in Austria sa ma opereze acolo, ca aici se prind doctorii astea, ca mi se trage de la cazatura, scapa informatia ca am fost la NUTI si am sfeclito cu presa; Si sub pretextul ca am hernie de disc si ca nu avem specialisti in tara merg in Austria, intelegi? ca daca se prind romanasi cred ca-ti dai seama ce se intampla..

- Mai omule tu ai impresia ca astea sunt prosti? adicaaa.. or fi, dar nu toti mai Ene. Crezi ca nu sau prins, adica pentru ce sa te operezi tu in Austria de hernie de disc, ce noi nu avem medici sa faca o interventie asa de simpla?.. aaai ma ca esti nebun.
- Nu mai vorbi asa ca ma enervezi, ai inteles?
- Adica, ce vrei sa zici? cum vorbesc? Aaaa.. acum te enervez mitomanule ce esti, pai nu ziceai tu ca ne dai o viata mai buna, ca o sa fie bine si ca vrei sa ne scapi de hoti, de moguli si oligarhi.. ca vrei sa schimbi tara asta.. Ne dadeai citate din Barbu Stefanescu de la Vrancea.
Cand erai la Piatra Neamt: Moldova nu-i a oligarhilor sau a mogulilor ci a voastra ziceai, de acum si pana-n vec, mai tii minte Ene?
Ce ne-ai spus tu noua ENE ca daca te alegem pe tine chiar si tu te schimbi.Noi ce sa facem Ene acum,am asteptat
O luna, trei, cinci, dar tuuu? spune cand sa mai traim normal, decent, nu mai zic sa "TRAIM BINE" asa cum ne-ai mintit mai Ene? teee uiti la mine ca un prost te-ai vazut iara "SEF de SAT" si iara ne iei la misto.. CIOBAN DE OCEAN ce esti!