miercuri, 10 februarie 2010

Felul Doi..



PAREREA MEA!
  - Mihai am datele care te intereseaza, cele referitoare la datoria externa bruta a Romaniei, este estimata la 101,5 miliarde dolari; Respectiv: 
 1) 56,8% din produsul intern brut (PIB);
 2) 26,2 miliarde dolari, datorie externa pe termen scurt;
 3) 52,8 miliarde dolari, datorie externa pe termen lung;
 4) 22,5 miliarde dolari, credite inter bancare.

"CE URMARESTE CINEVA CARE ARE PUTERE? MAI MULTA PUTERE" (NERO) 

 -Datoria lor, a baietilor destepti se imparte la trei mari oligarhi: banci, companii private si.. ai ghicit guvern. (M.O.M. sau N.O.M. cum vrei sa le spui) - ma afecteaza si pe mine, si pe tine, si pe toti romanii;
  -Creditele noastre ipotecare, ale tuturor romanilor la care ne-am "inhamat"cu sau fara voia noastra nu inseamna nimic altceva decat datorie externa Mihai, dar.. ce este mai important: acesti VACARI INFATUATI de la guvernarea Romaniei, o tarisoara suuuper bogata dar cu profesori universitari ce scormonesc prin ghenele de gunoi, (avand o pensie de TRACTORIST la C.A.P.)  nu pricep ca datoreaza din ce in ce mai mult, resursele tarii cele mai importante, respectiv: economice, financiare, naturale si mai nou strategice (militare).

Toate vor deveni PROPRIETATE PRIVATA.

 - Pe mine nimeni nu m-a intrebat, daca sunt de acord ca in tara mea sa fie amplasate scuturi anti rachete, pe tine?, dar crezi ca a intrebat pe cineva? Cu siguranta ca NU pentru ca pielea  noastra nu valoreaza nici cat o cafea; Si te-ntrebi unde vom ajunge? Nu vreau sa par cinic, dar sunt totusi ingrijorat ca Romania a ajuns de unde a plecat. Vreau sa spun ca, in 1989, toate activele romaniei erau ale  clasei proletere, adica ale nimanui, fiind manipulate si controlate doar de o mana de TRACTORISTI SEMIANALFABETI care luau decizii in aceasta tara, pentru a caror bunastare muncea cu ravna intreaga natiune; Cum spuneam, la 20 de ani de vanzare, metru cu metru a tarii, am ajuns fix in aceeasi situatie de la care am plecat, Mihai. Vom mai vorbi si peste 10 ani, adica atunci cand nu va mai fi in proprietetea noastra decat munca noastra, si ne vom intalni la serviciul unde vom munci pentru a ne plati datoriile catre aceeasi specie ce conducea aceasta tara inainte de 1989 dar mai CORUPTA SI MAI CALICA. Economia nationala va fi condusa si dominata de mastodonti multinationali controlati de N.O.M.


PAREREA MEA:  Ca acei romani care astazi se mai bucura de locurile lor de munca vor avea multe de platit, adica vor plati pentru propriile case, dar si taxe, impozite si tarife ridicate pentru servicii, utilitati S.A.M.D. Toate acestea vor fi bine calculate sa se inmulteasca si sa creasca pentru simplul motiv ca datoria nu va fi platita niciodata, iar dobanda acumulata devine un instrument de santaj in negocierea politico economica a tarii.

 Tendinta actuala este de a obtura orice forma ce poate stimula gandirea si spiritul nostru: educatia, religia/morala si chiar inovatia. Tine oamenii ocupati ca sa nu poata gandi, ci sa mearga la serviciu sa-si poata plati datoriile, sa se zbata pentru un loc de munca, pentru painea sa si a familiei sale si din cand in cand mai da-le circuri de telenovelisme, scandaluri sau O.T.V-isme. Acum are prioritate MAREA GLOBARIZARE care mi se pare imposibil de controlat si de invinuit.

NIMIC NU-I MAI PRIMEJDIOS DECAT BOGATIA DETINUTA DE OAMENI FARA MINTE.(TORA)

Multumesc.

Romeo Ralciu

varsta 43 ani
Incadrat in campul muncii:
Femeie de serviciu intr-o clasa de oameni cumsecade.

Un comentariu:

  1. Ti-am citit comentariul pe site-ul lui Badea. Rezoneaza perfect cu gandurile mele (cu certitudine si cu cele ale restului de 80% din populatie) si tin sa te incurajez sa iti continui initiativa editorialistica.
    Cred totusi ca este nevoie de putin mai mult decat simpla lamentare..

    RăspundețiȘtergere